Program:Lu-Vi: 08.00 - 17.00Contact rapid: +4 0269 206 560

Programare - Tehnica de Automatizaredomeniu principal in

Fabrica de Automatizare


Noi avem Know-how-ul de producție cat si potențialul creativ pentru realizarea eficientă a obiectivelor dvs. Aceasta include și programarea internă a controlorilor de către T.A.S. Posibilitățile de vizualizare a secvențelor pe sistemele noastre automate de asamblare variază de la afișarea textului simplu până la portretizarea grafică completă – inclusiv gestionarea formularelor și analiza tuturor datelor de producție relevante.
Ca standard folosim controale Siemens și Beckhoff ale căror capacități practice sunt încercate și testate.

Datorită monitorizării tuturor etapelor de asamblare relevante din computerul principal, pot fi implementate programe de testare adecvate pentru a asigura respectarea tuturor specificațiilor clientului. Clasificările precum și trasarea precisă a loturilor individuale prin calculatorul principal sunt realizabile pe sistemele de asamblare Autec.

O caracteristică suplimentară este planificarea electronică cu WSCAD sau EPLAN, care se numără printre cele mai cunoscute sisteme CAE. Desigur, asigurăm și disponibilitatea dulapurilor de control necesare pentru integrarea completă a controlerului în sistemul dvs. de asamblare T.A.S.
Doriți să preveniți întreținerea cu costuri ridicate și reducerea timpilor de reacție la mesajele de eroare? Fiecare dintre sistemele noastre este echipat pentru întreținere la distanță (VPN sau modem), care permite operarea de la distanță prin interfața cu utilizatorul și cu mediul de programare. Cuvântul cheie este diagnosticul de la distanță care permite accesul la controlerul de sistem complet. Putem chiar controla sistemul camerei prin diagnosticare la distanță pentru a detecta și a rezolva rapid erorile mecanice.

Sediul central

Sibiu

str. Europa Unita, nr. 8
Sibiu, In zona industriala Vest
+4 0269 206 560


Cu cine lucram?

Cu companii din toata lumea
Te ajutam?

Trimite-ne email!

Ai nevoie de mai multe informatii despre serviciile TAS?

tas@tehnicadeautomatizare.ro

www.tehnicadeautomatizare.ro