Program:Lu-Vi: 08.00 - 17.00Contact rapid: +4 0269 206 560

Proiectare si conceptie - Tehnica de Automatizaredomeniu principal in

Fabrica de Automatizare


Experiența vasta acumulată de peste 20 de ani în proiectarea, dezvoltarea și producția de sisteme de asamblare și testare pentru diverse sarcini este încorporată în proiectele T.A.S.

Cea mai bună flexibilitate și fiabilitate a sistemului planificat este abordarea noastră iar satisfacția absolută a clienților este scopul nostru.

Principiile noastre de dezvoltare sunt:

Oferirea de soluții individuale
Serviciu remarcabil
Utilizarea celei mai noi tehnologii 3D-CAD
Colaborare strânsă cu clientul

În perioadele de globalizare în creștere, este o chestiune de supraviețuire pentru fiecare companie să lanseze noi produse pe piață în fața concurenților lor. T.A.S. vă ajută să reduceți perioada de realizare a produselor dvs.

Oferim un concept personalizat pentru fiecare cerință iar în conformitate cu designul 3D și desenele precum si listele de piese. În timpul proiectului se organizează periodic intalniri cu clienții noștri în cadrul managementului fiabilității, pentru a ne asigura că toate aspectele relevante sunt luate în considerare in cel mai scurt timp posibil inca din faza de dezvoltare.

Scopul nostru principal este să vă modelați ideea într-un mod conștient și eficient și, dacă este necesar, chiar si cu abordări neconvenționale ale soluțiilor.

Sediul central

Sibiu

str. Europa Unita, nr. 8
Sibiu, In zona industriala Vest
+4 0269 206 560


Cu cine lucram?

Cu companii din toata lumea
Te ajutam?

Trimite-ne email!

Ai nevoie de mai multe informatii despre serviciile TAS?

tas@tehnicadeautomatizare.ro

www.tehnicadeautomatizare.ro