Program:Lu-Vi: 08.00 - 17.00Contact rapid: +4 0269 206 560

Servicii oferite de TAS, Tehnica de Automatizare din Sibiuprincipalele

Servicii TAS


Centrul de greutate al firmei TAS este

Fabrica de automatizare

Principalele functii ale “fabricii de automatizare“ sunt: Proiectare si conceptie, Creatie, Prelucrare piese, Asamblare electrica si mecanica, Programare, Punere in functiune echipamente si transport, Service si mentenanta, Solutii personalizate.


Celulele de asamblare si testare pentru “Lean Production“ (manuale si automate)Sisteme liniare rapide de asamblare cu integrarea unor celule special dezvoltate pentru celule de asamblare flexibile (LS280)Liniile de transfer cu celule de asamblare flexibile integrateSisteme liniare cu came actionate pneumaticSisteme robot-asistateMese rotative cu indexare controlata cu came (pick-O-MAT)Mese rotative


clientii nostri

Industrii

Cu expertiza noastra ajutam companii din toata lumea.


Automotive

cca. 80%

Nu există aproape nici o altă industrie în care secvențele complexe de producție sa fie atât de interconectate precum în fabricarea de automobile și componente ale vehiculelor. La T.A.S înțelegem cerințele specifice care rezultă din aceasta în ceea ce privește precizia, calitatea și fiabilitatea produselor.

Gama noastră de produse pentru fabricarea componentelor vehiculelor acoperă stațiile individuale de montaj manual, până la sistemele complete de asamblare interconectate, care asigură o producție eficientă și permit optimizarea costurilor unitare.

Sistemele de asamblare de la T.A.S. se află în prezent în producție în Europa, Germania, Macedonia si Tunisia pentru furnizorii și producătorii de automobile de vârf.


Electrotehnica

cca. 20%

Fie că este vorba de racorduri miniatură pentru cabluri de date sau componente rezistente la tensiuni înalte, cabluri / ștecheri sau carcase preasamblate, calitatea fiecărei componente este decisivă pentru funcția și fiabilitatea într-o mașină completă. Aceasta este o mare responsabilitate iar sistemele de asamblare T.A.S. răspund acestor așteptări ridicate. Producătorii renumiți de componente electronice și electro-mecanice lucrează cu sistemele noastre și au fost clienți obișnuiți de mulți ani.

Conceptele de asamblare proiectate de T.A.S. variază de la sistemele rotative pneumatice cu 45 de cicluri pe minut până la sisteme de asamblare controlate cu cam cu 300 de cicluri pe minut. Nu veți găsi soluții la T.A.S. insa ne străduim mereu să găsim un concept optim de asamblare, adaptat cerințelor dvs. individuale.

Sediul central

Sibiu

str. Europa Unita, nr. 8
Sibiu, In zona industriala Vest
+4 0269 206 560


Cu cine lucram?

Cu companii din toata lumea
Te ajutam?

Trimite-ne email!

Ai nevoie de mai multe informatii despre serviciile TAS?

tas@tehnicadeautomatizare.ro

www.tehnicadeautomatizare.ro