Imprint

Informatii in conformitate ce Sectiuea 5 TMG:
S.C. Tehnica de Automatizare Sibiu S.R.L.
Strada Europa Unita Nr. 8
550018 Sibiu
Romania

Tel.: +40 269 20 65 60
Fax: +40 269 20 65 61
Email: office@tehnicadeautomatizare.ro

General Manager: Mr. Suciu Iulian
General Manager: Mr. Coptil Sergiu

Solutionarea litigiilor EU
Comisia europeana ofera o platforma pentru solutionarea online a litigiilor (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Aceasta platforma poate fi utilizata numai daca reclamatia se refera la un produs sau serviciu cumparat online. Adresa noastra de e-mail poate fi gasita in partea de sus a documentului.

Soluționarea litigiilor consumatorilor / Organismul universal de arbitraj
Nu suntem dispuși sau obligați să participăm la proceduri de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori.

Disclaimer

Răspunderea pentru conținut

În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili pentru propriul conținut de pe aceste pagini conform LEGII nr. 365 din 7 iunie 2002 și conform legilor generale. În temeiul articolului 14 și 15 din LEGEA nr. 365 din 7 iunie 2002 (republicată *) privind comerțul electronic, noi, ca furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile transmise sau stocate de la terți sau să investigăm circumstanțele care indică activitate ilegală.

Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile generale rămân neafectate. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul cunoașterii unei anumite încălcări a legii. Dacă vom fi conștienți de astfel de încălcări a legii, vom elimina imediat acest conținut.

Răspunderea pentru linkuri

Oferta noastră conține linkuri către site-uri web externe ale unor terțe părți, asupra cărora nu avem nicio influență asupra conținutului. Prin urmare, nu ne putem asuma nicio răspundere pentru aceste conținuturi ale terților. Furnizorul sau operatorul respectiv al paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor. Paginile cu aceste link-uri au fost verificate pentru eventuale încălcări legale la momentul conectării. Conținutul ilegal nu era recunoscut în momentul conectării.

Cu toate acestea, un control permanent al conținutului paginilor nu este rezonabil fără indicații concrete de încălcare a legii. Dacă vom fi conștienți de orice încălcare a legii, vom elimina imediat aceste link-uri.

Drepturi de autor

Conținutul și lucrările create de operatorii site-ului pe aceste pagini sunt supuse LEGII nr. 8 din 14 martie 1996 (republicată) privind drepturile de autor și drepturile conexe. Duplicarea, editarea, distribuirea și orice fel de exploatare în afara limitelor drepturilor de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site sunt permise numai pentru uz privat, necomercial.

În măsura în care conținutul de pe această pagină nu a fost creat de operator, drepturile de autor ale terților sunt respectate. În special, conținutul terților este marcat ca atare. Cu toate acestea, dacă veți cunoaște o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să rețineți acest lucru. Dacă vom fi conștienți de orice încălcare, vom elimina imediat acest conținut.

Sursă: https://en.wikipedia.org/wiki/IT_law si https://europa.eu/youreurope/business/index_en.htm