SERVICII DEDICATE

Serviciul nostru all-inclusive include punerea în funcțiune a echipamentelor dvs. TAS – la orice locatie de producție european. Dacă este necesar, vă putem instrui personalul în operare și întreținere. Și ca pachet post-vânzare, oferim și contracte de întreținere gradate pentru echipamentele dvs. TAS.

În viitor, personalul dvs. va putea primi instrucțiuni live de la tehnicienii noștri de service pe un dispozitiv AR capabil prin intermediul asistenței augmentate – de exemplu pentru instalare, întreținere sau depanare. Acest lucru reduce timpii morți la un nivel minim și economisește costurile de service. Orice acces al personalului nostru de service la echipamentul dvs. TAS are loc prin VPN – și în totalitate sub controlul dumneavoastră.

Retrofit: Linii de productie adaptate intr-un abordare moderna

Uneori, avantajele modernizarii facilitatilor de productie existente pentru a-si prelungi durata de viata depasesc dezavantajele. Prin actualizarea atât a hardware-ului cât și a software-ului, nu numai eficiența unei linii de producție mai vechi poate fi crescută, ci și calitatea produsului obținut.

Actualizarea sau modernizarea echipamentelor existente optimizeaza productia si fiabilitatea. În același timp, încorporarea într-un mediu IT modern creează noi posibilități în ceea ce privește controlul software, achiziționarea și analiza datelor de producție.

Astfel de măsuri de modernizare fac parte, de asemenea, din conceptul de asamblare holistică al TAS: după ce ați analizat sistemele și automatele de automatizare existente, procesele și obiectivele dvs., vom fi încântați să vă oferim o ofertă personalizată.

TAS IN EUROPA